Paricla, jouw toeleverancier voor metaalbewerking

Paricla is een familiebedrijf dat sinds 1998 metaalbewerking in de breedste zin van het woord uitvoert. Ooit begonnen door Wolter en Tinie van den Broek in Gasselternijveen, zijn we door toenemende groei en uitbreiding van ons machinepark in 2009 verhuisd naar Stadskanaal.

Sinds 2019 is zoon Patrick van den Broek als vennoot van beide ouders in het bedrijf gestart. Samen zetten we het bedrijf vanaf hier voort en produceren we kleine en grote series onderdelen van verschillende materialen.

Zoals klanten van ons gewend zijn, bieden wij op een betrokken manier een totaaloplossing. We onderscheiden ons van andere bedrijven door niet alleen sterk te zijn in seriewerk, maar ook tot 96 enkelstuks volautomatisch te produceren. Alles om jou als klant snel en tegen een betaalbare prijs te helpen. Ook nabewerkingen laten klanten vaak in ons beheer uitvoeren. Om klanten totaal te ontzorgen, komen zelfs kleine assemblages voor.

Duurzame klantrelaties, dat is waar wij in geloven. We bieden persoonlijke aandacht en combineren dat met vertrouwen en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat veel klanten zich jarenlang aan ons binden.

Wil je ervaren hoe het is om het CNC frezen en CNC draaien door Paricla te laten uitvoeren? Leer onze werkwijze kennen en kom met ons in contact.