Kies voor CNC frezen door Paricla

Het frezen doen we in Stadskanaal helemaal zelf met gebruik van de beste machines voor jouw toepassing. Bij ons kun je terecht voor het CNC Frezen van veel verschillende materialen, zoals aluminium, staal en RVS en vele andere. Onze CNC Machines kunnen onbemand produceren, zelfs  voor je kleinere oplages en enkelstuks. zijn daar mogelijkheden in!

Aluminium onderdelen maken

CNC frezen van aluminium met precisie? Met behulp van CNC automatisering voeren we seriematig freeswerk van metaal voor je uit of frezen we enkelstuks voor je.

Onderdelen maken van aluminium? Laat dat maar over aan Paricla, jouw allround metaalbewerkingsbedrijf uit Stadskanaal.

CNC freesmachines voor 3-assig en 5-assig frezen

In onze werkplaats staan diverse hoogwaardige CNC freesmachines, waarmee we alle soorten freeswerk voor je uitvoeren. Bij 3-assig frezen wordt het werkstuk van de bovenzijde benaderd. Wordt gekozen voor het 5-assig frezen, dan zetten we een roterend spanmiddel in, die de 5 zijden van het werkstuk in een enkele opspanning voor je vervaardigt. Nauwkeurig en efficiënt, zoals je dat van Paricla kent.

We leggen je graag de mogelijkheden uit. Neem contact met ons op en kom meer over metaalbewerking te weten via onze specialisten.

Automatisch CNC frezen

We bieden de unieke mogelijkheid om 96 enkelstuks automatisch voor je te produceren. Hiermee bespaar je direct op de kosten. Paricla biedt bij CNC frezen de mogelijkheid tot low mix – high volume, waarbij van 1 product een groot aantal wordt gemaakt.

Ook high mix – low volume behoort tot de mogelijkheden. We maken dan van veel producten een kleiner aantal. Hiervoor zetten we onze hightech Robodrill + en K Max machine in. Het gebruik van deze industriële cobots laat het proces efficiënter verlopen en daar pluk jij de vruchten van.